O nama

U cilju pružanja bolje i kvalitetnije usluge parkiranja, kako svojim sugrađanima tako i turistima u vrijeme turističke sezone, SO Budva je 2003 godine osnovala JAVNO PREDUZEĆE PARKING SERVIS. Uz veliki uloženi rad i odgovornost, danas se ovo preduzeće može pohvaliti sve većim obimom posla, uz upotrebu sve naprednijih modernih tehnologija na svojim parkiralištima.

 

Parking Servis doo sa  47 radnika sa statusom stalno zaposlenih, u zavisnosti od potrebe, upošljava 30 do 50 dodatnih  sezonskih radnika. Raspoređeni u okviru sledeće organizacione strukture, ovaj broj radnika kvalitetno obavlja  djelatnost pruzanja usluga parkiranja: 

- služba zajedničkih poslova
- služba opštih i posebnih parkirališta
- tehnička služba
- služba za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila
- služba računovodstva 
- blagajna
- marketing služba. 

 

Parking Servis doo Budva raspolaže sa opštim i posebnim parkiralištima na teritoriji opštine Budva (Budva, Bečići, Petrovac). Na teritoriji opštine Budva raspolaže sa 9 posebnih parkirališta, garažom u TQ Plaza i 3 parkirališta u Petrovcu sezonskog karaktera. Kapacitet ovih  parkirališta je oko 1600 mjesta.

DOO "Parking Servis Budva" je osnovano 2003. godine odlukom  Skupstine grada Budve u skladu sa tadasnjom ocjenom saobracajnih potreba, kako bi se na sistematican nacin uredio  prostor za parkiranje i  rijesila brojna pitanja u okviru saobracajne infrastrukture.
Osnovnu djelatnost Društva sa ograničenom odgovornošcu ,,Parking Servis Budva” predstavlja upravljanje, korišćenje i održavanje javnih parkirališta i garaža opštine Budva, kao i prenos nepropisno parkiranih i havarisanih vozila specijalnim vozilom ,,Pauk”.
Modeliranjem i izborom odgovarajuće organizacione strukture ovog preduzeća, formalizovani su i standardizovani radni poslovi i zadaci u okviru ovog perspektivnog i rastućeg preduzeća.
Razni dokumenti za preuzimanje
Dokumenta za preuzimanje u vezi javnih nabavki
Kontakt
Vaše ime*:
Vaš telefon*:
E-mail*:
Poruka: